Lagi gambar dan spesifikasi Samsung Galaxy S III

Sejak beberapa minggu lepas, begitu banyak gambar dan spesifikasi peranti yang dikatakan sebagai Samsung Galaxy S III. Terbaru, SamMobile melaporkan mengenai peranti tersebut yang diperolehi daripada GSM Netherland.

 

SGS3GSM Samsung Galaxy S 3Spesifikasi

Codename: GT-I9300
Size: 131,3 x 63,7 x 8 mm
Weight 125 grams
4.8” Super Amoled HD (313 pixels a inch.) (resolution 720 x 1280)
12 megapixel camera with LED
1.3 megapixel front camera
1.5 GHZ quad-core processor.
Bluetooth 4.0
NFC
Wi-Fi a/b/g/n
MicroUSB 2.0
HDMI
Battery 1750 mAh
32GB internal memory

 

Mungkinkah ini gambar dan spesifikasi sebenar?. Atau hanya satu lagi khabar angin?

 

3 Comments

  • tak larat nak ikut dah hehehe..baru 2 bulan beli s2,nak tunggu ice cream s/w jer kata dorang nak update.

    • sama ah bang….tunggu ICS je nih…minggu ni@ minggu depan dapat kot…tak larat dah nak beli gajet lagi…hahah

  • [...] report from The Samsung Galaxy S II was arguably the best smartphone of 2011, with its super sized display, bee…port from WordPress › Error html { background: #f9f9f9; } body { background: #fff; [...]