Belajar menggunakan DSLR tanpa kos dengan CameraSim

Memang ramai orang yang gilakan kamera DSLR sekarang. Tapi tak ramai sangat yang mampu nak beli DSLR sendiri dek kerana kosnya yang boleh dikatakan agak tinggi. Tapi bagi sesiapa yang memang merancang nak beli DSLR sendiri satu hari nanti. Korang boleh try fungsi-fungsi DSLR secara percuma kat sini.

Memang ada basic function je, tapi cukup lah nak belajar-belajar snap gambar. Kalau nak saiz lagi besar, sila pergi ke link bawah tu;

sumber : CameraSim

Tagged with 

Comments are closed.