Wordless Wednesday #14 : iPhone 4S, Galaxy SII drop test

apple-iphone-4s-galaxy-s2-drop-testp/s : layan video kalau tak faham gambar tu.. =D

Tagged with 

8 thoughts on “Wordless Wednesday #14 : iPhone 4S, Galaxy SII drop test

  1. dua dua pun tak mampu nak beli….

  2. galaxy s 2 memang idaman aku.ntah bila nak beli.huhu… 😛

  3. Samsung terbaikk…

  4. hahaha 2 2 tu kami tak mampu nak pakai kalau mampu pun takat samsung colby II hahaha wana pink…jeles toi tengok org len leh pakai commentluv…huhuhu.hahaha…tp tak pelah tak salah cuba walaupun sampai la tak boleh nk komen lg…