20 Laman Web Paling Popular di Malaysia – November 2011

  • 1 Facebook – tak dapat dinafikan. =D
  • 2 Google – Uncle Google (versi .com.my)
  • 3 YouTube – Uncle Google punya jugak
  • 4 Google – Uncle Google versi international
  • 5 Blogspot.com – Bukti betapa ramainya blogger di Malaysia
  • 6 Yahoo! – Yahoo masih bertahan
  • 7 Wikipedia – Sumber rujukan utama rakyat Malaysia?
  • 8 Twitter – Laman sosial kedua popular
  • 9 Mudah.my – Memang mudah!
  • 10 Maybank2u.com – e-perniagaan semakin berkembang
  • 11 Windows Live – Saya yakin yang ni sebab pengguna IE di Malaysia tak tukar default Home tu. =P
  • 12 WordPress.com – Satu lagi bukti, ramai blogger di Malaysia
  • 13 MediaFire – Nasib baik yang ni tak kena block
  • 14 Malaysiakini.com – Sumber maklumat terkini?
  • 15 Lowyat.NET – Ada sapa-sapa tak pernah dengar perkataan Lowyat ni ke?
  • 16 The Star Online – Sumber berita
  • 17 Cari Malaysia – Search engine jenama Malaysia
  • 18 linkwithin.com – Huh???..yang ni pun blogger punya angkara..haha
  • 19 MSN – Malaysia salah satu market terbesar Mocrosoft ;p
  • 20 cimbclicks.com.my – Pilihan kedua untuk e-niaga.

p/s : sollehahn.com di tangga ke ~15k…bila agaknya nak masuk top 1000 nih…huhu

Tagged with 

12 thoughts on “20 Laman Web Paling Popular di Malaysia – November 2011

  1. salam..
    wah byk benar heee tapi still blh d kira lagi heee

  2. blog berita tak tersenarai ker huhu…

  3. mana blog aku weh

  4. Aik.. Napa berita hairan dan utusan meloya tak masuk list? Ingatkan glamoursangat. Rupanya kalah dengan malaysiakini.

  5. bila blog sy nak tersenarai hee..dlm mmpi ar eiii

  6. popular sungguh mudah.my ne