Hacker wanita yang cun dan kiut

Kebanyakan orang bila dengar perkataan “hacker” atau “penggodam”, mesti terbayang ; lelaki. Kalau perempuan pun mesti tak cun, rambut serabai, nerd dan lain-lain. Senarai 3 hacker wanita yang cantik ni mungkin akan mengubah bayangan korang tuh;

1. Xiao Tian

xiao tian sexy chinese hacker
Mengepalai sekumpulan 2,200 penggodam perempuan di China.Kumpulan penggodam wanita yang diketuainya ini pernah menggodam laman web Google.

xiao tian beautiful chinese hackerxiao tian beautiful chinese hacker

2. Kristina Svechinskaya

Kristina Svechniskaya beautiful sexy hacker
Tertuduh dalam plot mencuri wang daripada bank USA dan British.Muncul di mahkamah dengan gaya feminin; kasut kulit, jeans sendat.

Kristina Svechniskaya beautiful sexy hackerKristina Svechniskaya beautiful sexy hacker

3. Cracker Ying

Ying Cracker cute chinese hacker

Ying mengajar mengenai asas-asas menggodam, cara mengubah IP address dan memanipulasi password pejabat di Shanghai, China. Ying juga pakar membuat perisian untuk menggodam.

Ying Cracker cute chinese hackerYing Cracker cute chinese hacker

Tagged with 

9 thoughts on “Hacker wanita yang cun dan kiut

  1. weeeee……kalau macam ne hackernya…..sy mau lah jadi muridnya……

  2. sure ke? haha..

  3. best kalau bt awek ni..hehe

  4. bila tgk bro rasa mcm nak berkerjasama dgn hacker nie..:)