Case iPhone yang gempak dan cool

Bosan dengan rupa iPhone korang?. Cuba casing-casing unik nih;

iPhone Zaman Batu?

Khas untuk penggemar muzik

Casing kayu. Smart!

Ni la jadinya kalau korang letak iPhone bawah tayar kereta

iPhone menyamar jadi GameBoy

Rasa macam nak makan je iPhone nih

Buat frame gambar?

Casing low-cost. Guna cardboard je

Khas untuk mat-mat rempit

Tagged with 

7 thoughts on “Case iPhone yang gempak dan cool

  1. aha.. really cool and cute 😛

  2. kalau lah harga benda2 camni dalam rm30, memang aku dah beli.. yang last sekali tu boleh berlagak cam movie2 high tech kawal dari tangan je semua…

  3. best siot… tp aku xde iPhone

  4. nak beli dekat mana eh cover cover tu semua ? dan harga case tu setiap satu berapa ?

    • err…tak tau plak nk beli katne…kt lowyat pernah jumpa yg last ngan yang ada tongkat tu je…harga ikut kualiti gak…yg biasa punya dlm RM 20-30…yang baik punya RM 40++