iPad 2 berharga RM 24 juta!

iPad 2 RM 8 juta

Populariti iPad 2edang menggila. Tapi harga 2 unit iPad 2 edisi terhad ni lagi gila. RM 24 juta (~USD 8 juta) setiap unit!. Kenapa mahal sangat??..Tengok je la spesifikasi gila iPad 2 ni;

Diselaputi dengan 12,5 CTS berlian
Sejumlah 53 permata berkilauan di logo Apple solid 24ct
Bahagian belakang dibentuk semula dengan emas 24ct seberat 2,000 gram
Kerangka dibuat dari batu tertua di dunia, berusia 75 juta tahun, dalam bentuk Ammolite, diperoleh dari Kanada
Bahagian tulang T-REX berusia 65 juta tahun kemudian dicampur ke dalam Ammolite
Permata 8.5ct bertatahkan berlian platinum, dikelilingi 12 berlian luar

Mak aih. Siap ada tulang T-REX!. memang giler. Sape yang beli pun gila agaknya.

iPad 2 RM 8 jutaiPad 2 RM 8 juta

Ah. Taip banyak-banyak pun tak guna. Sape yang cukup gila nk beli benda ni, order sendiri ar kat laman web pengeluar ; StuartHughes. Tapi order cepat-cepat. Ada 2 je kat dunia beb!.

Tagged with 

9 thoughts on “iPad 2 berharga RM 24 juta!

  1. OMG…memang gile la nak beli ipad ni..confirm kalau dapat tak keluar bilik jadinya..hehe

  2. pergh.klu dapat ipad ni, nak main pun x berani..simpan dalam rak kaca je

  3. peh, gile la harganya
    juta2 tu

  4. kalau ikut saya membazir namanya..

  5. […] Mall, 16 – 18 September 2011. Gajet terkini ditawarkan dengan harga permulaan RM 1 sahaja. Ada iPad 2, Galaxy Tab 10.1, Blackberry Bold, Xperia Mini Pro, dan gajet […]