Pengumuman penting untuk penggiat-penggiat DotA di Malaysia.

Sendi Mutiara Multimedia telah mengumumkan mengenai pertandingan tahunan DotA , SMM Grand National DotA Tournament (SGNDT). Pertandingan akan bermula hujung Mei ini di tempat-tempat yang telah ditetapkan. Yang menarik, hadiah yang ditawarkan mencecah RM 35,000.00!!!!..

Selain DotA, Starcraft II juga bakal dipertandingkan dengan hadiah RM 18,000.00!!!!!.

Apa tunggu lagi, cepat-cepat training dari sekarang!. Maklumat lanjut boleh diperolehi di sini.

sumber : Lowyat.net

Tagged with 

8 thoughts on “Pengumuman penting untuk penggiat-penggiat DotA di Malaysia.

  1. 35k main game jek..gilo..

  2. Dulu masa student, rajinlah main game dota ni bro…sekarang dah tak sempat sejak dah bergelar bapak..hehe.

    Bro main gak ker? tgk tawaran ni mantap..kalau bro join,saya pun nak join..=)

  3. wahh..hebat. hebat. dah lama tak join benda-benda macam nih.. tapi skill sudah tumpul maa.. sudah tak sepantas dulu..