iPhone 5 Jun ini!

Sebuah laman web Korea melaporkan, Apple akan melancarkan gajet terhebat tahun ini; iPhone 5, pada minggu ke-4 Jun ini!. Walaupun banyak smartphone lain akan dilancarkan pada September, Apple dikatakan akan meneruskan tradisi melancarkan produk mereka padabulan Jun.

iPhone 5

Beberapa laman web lain juga membawa perkhabaran yang serupa, tidak ketinggalan juga yang menafikan khabar angin tersebut. Walaubagaimanapun, setakat ini, belum ada apa-apa berita daripada pihak Apple sendiri.

Tidak kira samada Jun atau September, saya pasti, ramai yang dah mula menabung untuk mendapatkan gajet hebat itu nanti. Tunggu dan lihat je nanti.. =P

Tagged with 

9 thoughts on “iPhone 5 Jun ini!

  1. Compem cepat je orang akan pegi berebut..tak ada duit pun xper,janji bergaya..hehe

  2. Heran sya….berapa bnyak Iphone kuar nie…

  3. x sabar tggu iphone 6 plak!!hahhaha

  4. takpe.. aku tgu iPhone 8..

  5. […] baik untuk pengguna iPhone; Griffin baru melancarkan model helicopter yang boleh dikawal menggunakan iPhone atau iPad. Helikopter ni dikawal menggunakan virtual control stick pada skrin […]