Firefox 4 memang cun!

Dalam satu artikel lepas, saya pernah melaporkan mengenai kelajuan Firefox 4 yang dijangka dapat menyaingi Google Chrome. Baru-baru ini, Mozilla melancarkan versi tersebut dan ternyata, kelajuan bukan satu-satunya kelebihan yang ditawarkan.

Firefox 4 Comparison

User interface Firefox 4 sangat simple, tetapi menarik.

Firefox 4 Interface

Secara peribadi, kelajuan bukanlah faktor utama saya memilih sesebuah browser. Saya lebih mementingkan nilai tambah terutamanya addon. Firefox memang telah terbukti mempunyai jumlah addon yang sangat banyak.

Dengan kelajuan yang mantap, interface yang menarik dan jumlah addon yang banyak, Firefox 4 menjadi pilihan browser yang berbaloi-baloi!.

Pastikan anda tidak ketinggalan mendapatkan versi terbaru ini di laman web rasmi Firefox.

Tagged with 

21 thoughts on “Firefox 4 memang cun!

  1. erk, kraken, sunspider ngan addon 2 ap?

  2. Dari minggu lepas dah mula guna firefox 4…terbaik kali ni 🙂

  3. Em,dengo kata firefoz 5 pun nak kuar dah..cepatje teknologi zaman sekarang kan?

  4. camne nak hilangkan serabut firefox? aku serabut betul la tgk.. tu yg malas nak pakai fire fox tu

  5. Belum try lagi ffox 4 ,takut problem dengan plugin add on ,satge ade yang hank pulak

  6. […] 4 menjadi sebutan para pengguna sejak kebelakangan ini. sollehahn [dot] com juga ada menyiarkan artikel berkaitan browser tersebut baru-baru […]

  7. […] 4 menjadi sebutan para pengguna sejak kebelakangan ini. sollehahn [dot] com juga ada menyiarkan artikel berkaitan browser tersebut baru-baru […]

  8. banyak perubahan untuk firefox 4 kali ini.. cayalah…

  9. nak tny sket..klo gune firefox 4 nie…bookmark yg firefox 3 hilang ke tak r??

  10. mcm menarik je.. tp sye suke chrome kot~

  11. skang googlechrome ler saingan firefox 🙂