Keyboard Paling Mahal Di Dunia

Nama = Happy Hacking Keyboard (jangan tanya kenapa namanya camni), berharga USD 4,400.00, bersamaan dengan RM 13,400.00. Seriously, ada ke orang nak beli keyboard mahal macam ni?.

world most expensive keyboard happy hacking keyboard(satu je gambar jumpa…sebab takde orang beli kot!…huhu)

Keyboard ni hanya dibuat mengikut tempahan. Disalut dengan Urushi Liquor (saya pun tak tau benda apa nih!), yang disapu dengan berus khas yang dibuat dari rambut anak dara (lol!), dan kemudian ditabur dengan debu-debu emas.

Still belum boleh lawan harga tertikus paling mahal

sumber : Most-Expensive

p/s : maaf lama tak update…rumah dilanda banjir, elektrik putus beberapa hari, kemudian terlibat dengan urusan pengagihan bantuan kepada mangsa banjir kawasan DUN saya. penat~~~

Tagged with 

11 thoughts on “Keyboard Paling Mahal Di Dunia

  1. mahalnya baik beli laptop 8 bijik boleh dapat kot?? huhu

  2. biasanya benda-benda macam ni, lebih kepada collector item.. bukan nak guna pun, hanya nak collect buat simpan habuk…

  3. tak ada faedah bagi aku. Kalau buat benda lain lagi bagus agaknya.

  4. keyboard mahal, tetikus mahal. komputer lagi lah mahal-mahal. hahaha

  5. beli mahal2..fungsi cuma menaip…jom kasi main game tu keyboard..mesti kong punya…heheh

  6. haha.. ada la orang kaya gila nak beli.. orang takde duit memang cakap mahal.. orang cam aku pun cakap benda ni gila mahal