Graphic Design Service

Secara rasminya, mulai hari ini, sollehahn.com menawarkan perkhidmatan rekaan grafik pada kadar harga yang berpatutan. Perhidmatan yang ditawarkan termasuk rekaan header, banner, favicon dan sebagainya. Berikut disenaraikan senarai servis, bersama-sama harga setiap satu;

Item Tunggal

Header : RM 15
Banner [250 x 250 px] : RM 10
Footer [untuk penutup entri/post] : RM 12
Fanpage Banner [200 x 600 px] : RM 12

Pakej jimat [setiap pakej percuma favicon]:

Mana-mana 2 item = RM 20
Mana-mana 3 item = RM 30
Pakej Penuh = RM 40

Untuk membuat tempahan, sila isikan borang tempahan di bahagian bawah halaman “Tempahan Grafik“.

Tagged with 

8 thoughts on “Graphic Design Service

  1. Ho3.. Bagus2.. Ada bisnes nampak.. Jai biasa design sendiri je walaupun x cantik sebab pernah amek kursus design..

  2. Salam.
    Waaaaah…. Ni dah bagus. Nanti kalau tak sempat nak design bolehlah fikir order servis ni.
    Tau macamana nak buat design tapi sekarang ni banyak masa nak kena fikirkan content kat dalam blog.

  3. bro, hanya sekadar cadangan… letakkanlah portfolio, baru ada yang berminat…

    • portfolio byk dalam pc….belum ada masa nk online guna pc tu…skang guna pejabat punya netbook jer =(..

      insyaAllah dalam 3-4 hari lagi aku letak portfolio

  4. wah.. murah2 jer.. boleh la tempah nanti.. =]

  5. Salam Solleh…
    Wah…buka kedai….mudah-mudahan masyuk bro…
    p/s : lama tak singgah..membusykan diri… 🙂