Gajet-gajet USB yang super cool!

1. USB Rocket Laucher :

USB_rocket_launcherAksesori yang sangat unik. Berpusing 360 darjah, melancarkan roket sejauh 6 meter. Didatangkan dengan perisian untuk membantu anda membuat serangan. Tembak sesiapa saja yang datang menghampiri. Sangat bagus untuk mereka yang ingin memastikan keselamatan PC mereka.

2. The Thinkgeek USB Snowbot

USB SnowbotSnowbot yang comel ini mempunyai dua tangan yang dapat bergerak dan mata LED yang sempoi. Sayang sekali ia tak dapat berjalan.

3. USB Lightsaber Lamp

USB LightsaberAksesori yang sesuai untuk penggemar Star Wars yang inginkan kelainan.

4. 24 Port USB Monster Hub

34 port monster usb hubUSB port pada komputer anda tak mencukupi?. Dapatkan produk ini dan anda mendapat 24 USB port!. 24 masih tak cukup?. Buat kerja gila dengan menyambungkan sehingga maksimum 127 port!.

5. Alien USB

USB alienProduk untuk pengumpul. Menyerupai karakter sebenar dalam filem ; kecuali ia lebih kecil, dan tidak menjadikan anda sebagai makanannya. Lidahnya akan terjelir keluar dan menyala untuk menakutkan anda sekali-sekala.

sumber : ThinkGeek

Tagged with 

12 thoughts on “Gajet-gajet USB yang super cool!

  1. Aik, pelik2 la..hu3. Usb patung awek comey2 xde ke?

  2. Salam Solleh..
    Rega dia tak der ke..nak tau gak bajet… mana tau ada rejeki kang boleh cilok.. 🙂

    • alamak…lupa la nak letak harga dia abgreds…klik je ah kt nama produk tu…harga semua dalam USD…kalau tak silap, yang paling mahal USB monster hub tu :~USD 50

  3. wa, nk bli kt mne ni? cmbest je yg no 1 tuh…

  4. kat mne nak dapat benda ni.. cam best je ade satu..hehe

  5. mula-mula aku ingatkan pendrive. Dalam hati terfikir, “besar giler pendrive camni, tak practical langsung!”. Rupa-rupanya USB gadget je. Kalau yang 24 port tu, takot-takot bila beli, 2 je yang boleh guna. Macam yang ada dipasaran sekarang. Penipu betol!