Domain Hosting PERCUMA dari Penanti.Com

Ni entri khas untuk contest Domain Hosting PERCUMA dari Penanti.Com.

Header :

penanti - domain percuma

Banner :

domain percuma penanti

Untuk maklumat lanjut berkaitan contest ni, sila melawat blog penanti.com

p/s: erk..baru perasan ada something wrong ngan design nih…hasil kerja 5 minit…adeh!.

Tagged with 

12 thoughts on “Domain Hosting PERCUMA dari Penanti.Com

  1. trimas bro…
    jom kita meriahkan lgi 🙂

    ceqla dah accpt 🙂

  2. Patut la design semacam je..ngeeee

  3. ala ok apa tu, ringkas &padat..
    suka lak ceqla tgk, rambang mata nnt 🙂

  4. mulai malam ini, bro boleh serang blog Ceqla dgn Vote2…
    vote paling tinggi itu la pemenangnya…
    100% Ceqla serah pada pelawat untuk pilih banner & header terbaik!
    selamat mengundi!
    http://www.penanti.com/contest-blog/jom-mengundi-2011/

  5. sallam 😉
    lama tak singgha disini, maaf kalau silap parking..:)

    ok, macam ni… contest tu dah ada pemenangnya
    untuk mhargai kerjasama anda Ceqla nak exchnge link PERCUMA, nanti hantar dekat email Ceqla yer..sebelum ahad pagi.

    satu lagi malam nanti tgk entry Ceqla pasal contest ni yer…

    terima kasih 🙂

  6. […] Design Sollehahn […]