Produk-produk ganjil yang boleh dibeli atas talian

Zaman IT ni, macam-macam boleh dilakukan secara online. Nak shopping dah tak perlu keluar rumah. Duduk depan PC, klik, tunggu, barang terus sampai depan rumah. Sebut sahaja produk apa yang anda inginkan. Semua jenis produk boleh didapati, termasuklah produk-produk pelik macam ni;

1. Egg Cuber Square Egg Press

egg cuberDigunakan untuk menjadikan telur anda berbentuk kiub!

*produk telur berbentuk kiub amat sesuai digunakan di restoran/warung untuk membolehkan anda menjualnya dengan harga berlipat kali ganda.

2. Uranium

Uranium OreUranium! Antara review produk yang ditulis;

“I bought this to power a home-made submarine that I use to look for prehistoric-era life forms in land-locked lakes around my home town in Alaska. At first I wasn’t sure if this item would (or could) arrive via mail, but I was glad to see it showed up with no problems. Well, almost no problems.”

“So seeing this on an infomercial about losing weight so I figured I’d take a shot. When I got it, I was surprised by the mass amounts of sugar in it. But losing 40 pounds in 40 minutes sounded way too good to pass up. After about 5 minutes I noticed my belly fat disappearing, but I was gaining lumps on my sides. About 20 minutes later, I realized that I was growing another pair of arms.”

*lakukan tempahan dari mana-mana siber kafe atau menggunakan open wifi untuk mengelakkan rumah anda dari diserbu FRU/FBI/CIA dsb.

3. “Hasil Kumbahan” Serigala

wolf urine weird product

Apa diorang nak buat dengan air ken***g serigala ni?. Jangan tanya. Saya pun tak tau.

*Jangan cuba untuk membuat keuntungan dengan cara mengumpul sendiri hasil kumbahan dari serigala-serigala liar. Mungkin anda yang akan terken***g dalam seluar apabila serigala-serigala itu memburu anda pula.

4. Pengering Telinga

ear dryer

Haha. Susah-susah beli mahal macam ni. Pakai putik kapas kan senang!

*produk ini hanya berfungsi untuk mengeringkan telinga anda. Gunakan putik kapas secara teratur untuk mengelakkan telinga anda dari tersumbat.

5. Punat Bull***t

bullshit buttonSekali tekan, benda ni akan keluarkan segala macam maki hamun, sumpah seranah;

(Beep) That was bull****!

(Siren) Bull**** detected Take precautions!

Bull****level defcon 5 Oh come on now, that aint even bull****, thats horse****!

Warning, Warning, Bull**** alert!

*Beli, tekan kat  pasar malam kalau nak merasa kena pukul ramai-ramai.

sumber

Tagged with 

9 thoughts on “Produk-produk ganjil yang boleh dibeli atas talian

  1. produk last tu menarik. huhu

  2. adoi.. telur bulat ke, petak ke rasa sama je.. cuma bentuk je la unik..

  3. hoho..memang ganjil sampai beli uranium..

    beli ais kiub dari online pun dah pelik sangat rasanya. inikan uranium..

  4. Pelik2 ye ciptaan dorang ni..
    terlampau kreatif kot..
    hehe

  5. haha.. macam-macam pelik.. aku rasa yang last tu paling bodoh.. huhu