10 Permainan Percuma Terbaik

1. Vdrift – Perlumbaan Kereta

Free Games - VDrift

2. FlightGear – Simulasi Kapal Terbang

Free Games - Flight Gear

3. Spring 1944 – Peperangan

Free Games - Spring 1944

4. 3D Ultimate Pinball – Pinball 3 dimensi

Free Games - 3D Ultimate Pinball

5. Planeshift – MMORPG [anda akan sukakan ini jika anda peminat WoW]

Free Games - Planeshift

6. Ultimate Stunts – Perlumbaan Kereta

Free Games - Ultimate Stunts

7. Command & Conquer Classic – Strategi

Free Games - Command & Conquer Classic

8. Slam Soccer – Bola Sepak

Free Games - Slam Soccer

9. Neverball – Puzzle

Free Games - Neverball

10. Frets On Fire – Muzik

Free Games - Frets On Fire

Tagged with 

17 thoughts on “10 Permainan Percuma Terbaik

  1. kene try semua.
    😀

  2. skrg ni x rajin nak men game r…:D

  3. adoi… graphics semua tak leh bla… 1st criteria pemilihan game aku ialah graphics.. kalau graphics teruk, goodbye… 😀

  4. Jai suka game needforspeed & command & conquer.. Masa study dlu sanggup jaga sampai pgi lawan ramai2…hu3

  5. hoho..dulu suka betul main game. Tapi sekarang, kurang dahh..

  6. game..memang jarang sangat main kurang minat…he3..baru2 ni jer cari game untuk anak2 main..

  7. nak try pinball 3D dengan yang no 10 tu :]

  8. assalamualaikum..
    ada 1 lgi yg best ni..
    game lumba lari..
    http://akumizi.com/games/mari-main-games-qwop

    try la.. perlukan kesabaran..hihi