Ini BUKAN untuk lelaki!

Dunia gadjet kebiasaannya dikaitkan dengan lelaki. Walaupun jumlah pengumpul gadget tidak seramai lelaki, masih ada pengilang yang mengeluarkan produk khas untuk kaum wanita;

pink mousepink psppink-iPhonekeyboard_for_blondes_pinkpink thumbdrivepinkdrives
pink headphone

dan anda pernah dengar Gizmodo, laman berita IT dan gadjet?. Ada juga laman serupa, yang dibina khas untuk wanita!

www.gizmodiva.com

Tagged with 

14 thoughts on “Ini BUKAN untuk lelaki!

  1. dunia skg nie org dh berpkran lbh terbuka…org lelaki pn dah suka warna pink tau…hehe
    tak caya cuba buka astro sport…ada pasukan rugby y warna jerseynya pink…
    nampak gagah tu….hehe

  2. kalau dapat hadian gadjet warna pink ni..nak ambik ke tak nak hehehe..

  3. alamak…pinky…kalau aku dapat warne pink…memang terus tukar housing die…kalau takleh tukar gak…jual kat bini…hehehe

  4. Assalaamu`alaikum,
    comelnya gajet di atas! Macam nak simpan jer. Tapi saya rasa kalau lelaki yang pakai benda tue, pasti nampak lagi trendy! Tak salah pakai warna pink kan? Warna tue bukan khusus untuk lelaki. Lagi pun bagi saya lelaki memakai aksesori/peralatan/benda warna pink mempunyai keyakinan tinggi terhadap diri sendiri.

    • w’salam..
      memang pink bukan khusus untuk wanita, tapi sinonim kepada wanita….tak salah kalau lelaki minat pink kalau kena pada cara dan penggayaannya…

  5. kadang2 kalor pink ni menarik. ceria nampak. tapi kalau semua barang nak pink, parah la..

  6. memang cantik semua barang kat atas ni. thanks pasal beritahu pasal laman web gizmodiva tu