Header percuma untuk 5 orang

Berita baik untuk rakan-rakan blogger. Saya menawarkan servis membuat header percuma. Tawaran hanya terbuka untuk 5 orang. Jadi kepada sesiapa yang berminat, sila komen di entri ini.

Diingatkan sekali lagi, 5 orang terawal sahaja akan diterima. Cepat komen sebelum terlambat!

Tagged with 

20 thoughts on “Header percuma untuk 5 orang

  1. Saya mahu header!!! hahaha… boleh ka?

  2. Sy mau jugak 🙂

  3. nak header free gak….

  4. fuh..laju betul korang komen yek…kejap je dah cukup 5…
    ok kepada 5 orang ni, tolong hubungi saya melalui link “contact us” tu..isi form dengan subjek “header free”…nanti saya contact korang semula melalui emel…

  5. saya takde header la pulak… hu3! tapi kalao nak mintak tolong design benda lain buleh tak??

    “-saya lagik, akibat dari orang lain semua guna saya- “

  6. erkk…melepas! hoho

  7. walaupun dah terlambat, maner taw ader senang2 kan lepas wat yg 5 org tue, n nak wat satu g, sy pown nak gak

  8. huhuhu terlepas lagi…tunggu yang premium jer lah nanti 🙂