Lawak dunia IT.

Dalam kesibukan kerja minggu ni, saya ambil sedikit masa je untuk kongsikan beberapa kartun lawak berkaitan dunia IT. Layan je yerk. Semua kartun adalah hakmilik RandyGlasbergen. Klik gambar untuk besarkan.

7 thoughts on “Lawak dunia IT.

  1. eh.. bro dh tuka cara layout lg? hehe

    aku tgok katun tu semua ada kait rapat ngan social network.. zmn skrg ni, social network plg power dh..

  2. yup..saje tukar…nk try mana paling sesuai..hehe…

    social network mmg da jadi sebahagian cara hidup orang zaman sekarang…

  3. Theme nie pun dah ok, tapi apa kata kalau saudara ubah juga kandungan dalam posting saudara? saya rasa kalau saudara memanipulasikan kemahiran saudara dengan membuat tutorial mengenai cara membina web, aplikasi, software dan teknikal didalam blog ini akan membantu menaikkan pengunjung blog ini. Saya jamin!

    • Ni memang theme yang paling saya suka..ringkas tapi menarik..memang kekal theme ni rasanya..

      Tutorial bina laman web dan hosting server saya dah pernah buat di blog lama. Memang nak bawa tutorial tu ke sini, cuma kesempitan masa buat masa sekarang. Terima kasih atas cadangan Mama Murai.

  4. lucu-lucu kartunnya
    dapat dari mana?

  5. […] Lawak dunia IT versi pertama boleh dibaca di sini *{margin:0; padding:0;} ul{ list-style:none;} #socialbuttonnav {width:90%; […]