Adobe Photoshop sebenar.

Biasa gunakan software photoshop?. Jadi anda pasti biasa dengan interface ni:

Anda fikir mereka gunakan photoshop untuk hasilkan gambar ni?. Tengok ni pulak:

Art Snob Solution membina semula perisian Adobe Photoshop menggunakan material sebenar. Cool!

Galeri flikr mereka disini.

p/s: terasa  nak mencuba gunakan “Photoshop sebenar” ni..hehe

Tagged with 

8 thoughts on “Adobe Photoshop sebenar.

  1. memang sangat seni dan creative.. tak taulah apa diorang dapat bila buat macam ni, kalau dapat hadiah berbaloi jugak.. ingat memang betol2 ada interface macam tu untuk photoshop, baru ingat nak guna.. baru syiok nak guna photoshop…

  2. That’s wonderful, just keep it up.,.

  3. wah hebat ar..boleh plak dioang dapat idea untuk buat yang real punya… saya selalu gak guna Photoshop ni..memang best!

  4. Kreatif betullah orang yang buat benda tue, kalau tengok gambar kat atas dan bawah tue jer, saya yakin ramai yang tersalah anggap.

  5. […] penting, lebih-lebih lagi jika gambar tersebut bersaiz besar. Saya pasti ramai yang menggunakan Adobe Photoshop (PS) untuk melakukan tugasan ini. Tetapi perisian tersebut agak berat untuk dijalankan pada netbook dan […]